fredag 26. januar 2007

La Casa Alianza

Fremme! Trøtte var vi, siden klokka her nede er 6 timer bak Norge, men vi var også varme, så vi badet nesten med en gang i vårt lille men deilige basseng. La Casa Alianza ligner egentlig et hotell, og standaren er veldig bra. Vi har et fint dobbeltrom med tv og eget bad/dusj. Her bruker man veldig små kloakkrør, så toalettpapir kastes i en søppelkasse ved siden av dassen. En regel Tove sliter mer med en meg... Her nede er det forresten veldig vanlig å snakke om "det brune`s" konsistens/kvantum/hastighet/farge/ etter ett dobesøk. Noe som allerede føles helt naturlig for Tove og meg.


Første uka gikk med til å hilse på alle som jobber her og å bli kjent i nærområdet vårt. Alle her er veldig koselige og har definitivt hjertet på rette plassen. Vi var også ute og så på arbeidet i det ene slumområdet "Paraisio de flor". Noe som gav oss den rette motivasjonen for å lære spansk så bra at vi kan gjøre det vi skal i jobbene våre.





Under ser dere mangotreet som er ved svømmebassenget. En stor Iguana leker seg her og faller av og til ned.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Kul blogg! Og gøy med masse bilder. Blir nesten litt misunnelig når jeg ser hvor utrolig varmt dere har det... her er det -13*C!!!
Fryser en del... :)men stod på eksamen, så det kunne vært -30*C før det er grunn til å klage for min del...
Vel, dere må kose dere masse og ha lykke til med spansken og arbeidet. Må Gud være med dere!
Klem m

Anonym sa...

Heisann
Visste ikke at dere hadde reist ut. Det så utrolig deilig ut med basseng og greier. Siden jeg ikke er helt oppdatert: Hvor lenge skal dere være og hva skal dere gjøre? Syns dere er tøffe som legger ut på tur. Well done...

Skal nok hilse fra Roald, han er ute på vakt.

May his peace be with you.
Klem Dorthea

PG sa...

Heisann håper det brune er sånn passe normalt:) her snakkes det mye om "det gulgrønne" for Leah er mer på det stadiet ennå:)

Anonym sa...

Heisann!
Gratulerer med blogg:) Håper dere får en en lærerik og fin tid der borte, syns det er flott at dere gjør sånt arbeid....

...og grattis med flott eksamensresultat da oddi, det var velfortjent :)

Anonym sa...

veldig kult, oddi og tove! Er det altså misjonsalliansen som sender unge håpefulle på hotell i sør amerika med basseng på et tre mnd'ers "arbeids"opphold? Hvor sender jeg den søknaden??

Håper seriøst at dere får det kanon, må gud velsigne dere i tjenesten!